Σε αυτό το ιστολόγιο καταγράφουμε όσα όμορφα συμβαίνουν στο σχολείο μας τώρα, έτσι.. για να μείνουν στη μνήμη τόσο τη δική μας όσο και των μαθητών μας.... έτσι για να θυμόμαστε τη προσωπική μας ιστορία...θα είναι κάτι σαν το ημερολόγιο της παιδικής μας ηλικίας. ..μπορεί και σαν μια μηχανή που θα γυρίζει το χρόνο πίσω. Αφιερωμένο στους μικρούς πρωταγωνιστές...

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΠΌ 10/01/2022

Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες, σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Παιδείας https://www.minedu.gov.gr/rss/51105-05-01-22-diathesi-self-test-gia-mathites-kai-emvoliasmenous-ekpaideftikoys-apo-ta-farmakeia-2 σχετικά με το άνοιγμα των σχολείων την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου σας ενημερώνουμε για τα εξής:

Προβλέπεται ένα επιπλέον self test για την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας των σχολείων, επομένως την εβδομάδα που ανοίγουμε 10-15 Ιανουαρίου θα διενεργηθούν τρία δωρεάν self tests αντί για δύο.
– Κυριακή 9/1 (μέχρι το βράδυ) και το δηλώνουν οι γονείς στην πλατφόρμα  edupass gov gr
– Δευτέρα 10/1 ( μέχρι το βράδυ) και το δηλώνουν οι γονείς στην πλατφόρμα edupass gov gr
– Πέμπτη 13/1  (μέχρι το βράδυ) και το δηλώνουν οι γονείς στην πλατφόρμα edupass gov gr

Από την επόμενη εβδομάδα 17/1 επανερχόμαστε όπως και πριν στα δυο self tests την εβδομάδα που θα γίνεται κάθε Δευτέρα βράδυ και κάθε Πέμπτη βράδυ και θα το δηλώνουν οι γονείς στην πλατφόρμα edupass gov gr  (όπως γινόταν και πριν)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου